Facebook Popup Widget

Pages - Menu

Thursday, October 17, 2013

De ce este sanatos sa consumam apa

Apa reprezinta un element esential vietii de zi cu zi al fiecarui organism, consumul regulat al lichidului fiind vital oricarei persoane. Beneficiile pe care apa le are asupra corpului uman sunt nenumarate, aceasta ajutand la eliminarea toxinelor din organism, la o buna functionare a muschilor si tesuturilor corpului,  dar activeaza si intretine si o buna functionare a metabolismului.

file7531272062712In ciuda faptului ca oamenii sunt constienti de beneficiul apei pentru organism, si al consumului regulat de apa, majoritatea asteapta pana se instaleaza senzatia de sete, ignorand sfaturile medicilor de a consuma o cantitate cuprinsa intre 1-2 litri pe zi de apa. Multi prefera sa o inlocuiasca cu alti substituienti precum cafeaua sau sucurile, insa, nu toti cunosc faptul ca, dupa consumul de cafea spre exemplu, ar trebui sa consume si un pahar de apa, intrucat aceasta absoarbe apa din organism.

Consumul de apa nu trebuie ignorat deoarece se poate instala deshidratarea organismului, aceasta stare anormala nepermitand corpului sa-si indeplineasca functiile vitale, acest lucru ducand la o stare generala proasta.

Asadar, consumul de apa ar trebui luat destul de serios in vedere, caci apa inseamna sanatate, un tonus bun dar si tinerete.

No comments:

Post a Comment