Facebook Popup Widget

Pages - Menu

Tuesday, October 22, 2013

Terapia prin apa

Apa detine o multime de calitati benefice atat pentru organism, cat si pentru sanatatea psihica existand in lume o multitudine de terapii care pot ajuta o persoana sa se relaxeze prin intermediul acestui element pe care-l putem gasi in natura.

stea de mareAvantajul terapiilor prin intermediul apei constau in faptul ca, acestea pot fi aplicate nu  numai in locatiile special amenajate, binecunoscutele centre SPA, ci chiar in casa fiecaruia, timpul necesar alocat unei astfel de forme de relaxare este unul relativ scurt, fiind nevoie de doar cateva minute, avantajul constand in faptul ca terapiile pot fi aplicate chiar in timpul dusului zilnic. Una din cele mai la indemana terapii ce pot fi aplicate si acasa o reprezinta cea a jeturilor de apa, fiind necesare numai 1-2 minute, intr-un timp atat de scurt aducandu-se o multitudine de beneficii asupra pielii si a nervilor. Procedeul de aplicare este unul simplu, necesar este sa exista doar un dus sau un furtun, prin intermediul carora se regleaza presiunea apei, care este lasata sa actioneze direct pe piele, trecandu-se alternant de la o presiune mai ridicata la una mai scazuta.

Intr-un timp atat de scurt se aduc o multitudine de lucruri pozitive asupra organismului, combatandu-se senzatia de oboseala, stres sau nervozitate, reducandu-se pana si tensiunea musculara.

No comments:

Post a Comment