Facebook Popup Widget

Pages - Menu

Saturday, November 9, 2013

De ce este periculoasa apa de la robinet

filtrare apa
In contextul unei societati din ce in ce mai industrializate, pana si elementul vital si anume apa, pune grave semne de intrebare referitoare la sursa sa de consum, majoritatea populatiei indreptandu-si atentia spre apa imbuteliata in detrimentul celei care curge de la robinet.

In comert se gasesc o multitudine de filtre menite sa purifice apa destinata uzului casnic, specialistii care se ocupa de acest domeniu afirma ca  acestea  prezinta o garantie a unei ape mai curate.

In urma unei examinari minutioase in ceea ce priveste puritatea apei de la robinet, s-a constatat faptul ca, aceasta contine o cantitate extrem de mare de clor putand afecta dramatic viata consumatorilor, conferind boli de inima sau poate afecta dezvoltarea normala a creierului unui fat daca aceasta este consumata de catre gravide.

Un alt inamic ce se gaseste in componenta apei de la robinet, ce poate afecta sanatatea celor care o beau il reprezinta plumbul. Aparitia acestuia este asociata cu coroziunea tevilor prin care circula apa.

Insa, poate aspectul cel mai ingrijorator pe care-l prezinta consumul de apa de la robinet il constituie frecventa cu care germenii, bacteriile si parazitii sunt descoperiti in structura apei. Acestia pot provoca, infectii, boli ale rinichilor sau chiar septicemii, in ciuda faptului ca apa este sterilizata prin clorinare.

No comments:

Post a Comment